Skip to Content

EKSKLUSIVE REISER TIL ISLAND

 

Eksklusive reiser til Island

Hvis du elsker å reise og er opptatt av gode og eksklusive opplevelser er Island det perfekte reisemålet. Den islandske storslåtte og uberørte naturen byr på enestående opplevelser, og listen over hva man kan oppleve er uendelig lang.

 

     

 

Kanskje du ønsker å utforske Islands unike landskap, fantastiske vulkaner, varme kilder, mektige fossefall, enorme isbreer og imponerende lavafelt. Eller kanskje du foretrekker en avslappende storbyferie med spa og velvære, shopping, gastranomiske matopplevelser, kunst, kultur og spennende natteliv. Eller du er en av de mange som ønsker å kombinere fornøyelse og forretning ved å legge møter og strategisamlinger til Island.

 

Uansett hva som er målet med reisen så kan vi hjelpe til med å planlegge den helt spesielle og eksklusive reisen. Kontakt oss og fortell oss om dine ønsker, behov og budsjett og vi vil skreddersy en uforglemmelig reise preget av luksus og komfort.

 

Vi har lang erfaring med å arrangere eksklusive reiser til Island hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det vil garantert være høy standard i alle ledd; På flyreisen til og fra Island kan vi booke deg og dine på business klasse eller hvis det er ønskelig kan vi også skaffe privatfly. På flyplassen blir dere hentet av en privatsjåfør som vil være tilgjengelig for dere resten av oppholdet. I Reykjavik skal dere bo i en luksuriøs design suite i sentrum av Reykjavik, hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I suiten vil det være møtemuligheter hvis det skulle være behov for det. Dere skal selvfølgelig spise på de beste restaurantene i Reykjavik med mat i verdensklasse. Hvis dere imidlertid ønsker et mer privat måltid kan vi flytte kokken og måltidet til suiten din.

 

 

     

 

Spennende aktiviteter

Av aktiviteter ordner vi det dere ønsker. Vi tilbyr selvfølgelig dagsturer med privat sjåfør og guide til noen av landets største naturperler. Hvis det er ønskelig kan vi skaffe spesialutstyrt Super Jeep til disse dagsturene. Dette er kjøretøy som er spesiallaget for å kunne kjøre på ujevnt og vanskelig terreng, og vil kunne ta dere opp fjellveier til det indre av landet. Og hvis du noen gang har drømt om å kjøre selv en spesiallaget Super Jeep som er byttet for de ekstreme forholdene i den islandske naturen, så har du mulighet til det nå...

 

Videre kan vi foreslå dagstur med fly til vest- eller nordlandet hvor dere vil få med dere enestående naturopplevelser. Eller kanskje du ønsker å være med på en sightseeingtur til den nå aktive vukanen nord for Vatnajökull? Vi kan også tilby flere forskjellige helikopterturer som er mulig å kombinerer med blant annet bading i en naturlig varm kilde. En meget populær aktivitet er tur til verdens største øy; Grønland. Her kan vi tilby en, to eller tre dagers turer som inkluderer blant annet fly, overnatting, guiding og tur med hundeslede.

 

Av andre aktiviteter kan vi ordne med grottevandring, isbreklatring, dykking, snorkling, vandrerturer, hestridning, hvalsafari, atv-kjøring, snøscooterkjøring, sykkelturer, river rafting og grotteturer for å nevne noe.

 

 

     

 

 

For å kunne gi dere et uforpliktende, men mest mulig konkret reiseforslag og pris ber vi om at dere vennligst opplyser følgende:

- ønsket utreisedato

- antall dager

- antall reisende

- alder på barn

- spesielle ønsker

- ca. budsjett per person

- ditt telefonnummer

 

Kontakt oss angående eksklusive reiser til Island