Skip to Content

JUBILANT? NOE Å FEIRE?

 

Jubilant?  Noe å feire?

Fyller du rundt tall og har lyst å dra på reise med din nærmeste familie for å feire begivenheten? Eller ønsker du å overraske noen i familien med en reisegave? Uansett, hvis du elsker å reise og er opptatt av gode opplevelser med dine nærmeste, er Island det perfekte reisemålet for å feire den store dagen. Den Islandske storslåtte og uberørte naturen byr på store opplevelser og listen over hva dere kan oppleve er uendelig lang.

 

     

 

Kanskje dere ønsker å utforske Islands unike landskap, fantastiske vulkaner, varme kilder, mektige fossefall, enorme isbreer og imponerende lavafelt. Eller kanskje dere foretrekker en avslappende storbyferie med spa og velvære, shopping, gastranomiske matopplevelser, kunst, kultur og spennende natteliv.

 

Uansett hva dere drømmer om, så kan vi hjelpe til med å planlegge den helt spesielle reisen. Kontakt oss og fortell oss om deres ønsker, behov og budsjett og vi vil skreddersy en uforglemmelig familiesreise.

 

Vi har lang erfaring med å arrangere familiereiser til Island. Hvilket opplegg dere velger avhenger i største grad på hvilket budsjett der har på reisen. De mest vanlige reiseoppleggene er:

 

 

     

 

Langweekend i Reykjavik

Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere. 

 

Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Dere kan være med på dagsutflukt til Gullfoss og Geysir, dra på hvalsafari, ri på islandshest, Super-Jeep safari, snøscooterkjøring eller bade i Den Blå Lagune. På weekendturene kan dere ogå være med på en uforglemmelig helikoptertur eller andre spennende aktiviteter. Hvis det er ønskelig kommer vi med forslag til restauranter og bestiller bord til dere..

 

     

 

Rundreise på Island

På en rundreise rundt Island vil dere få med dere mange av landets største attraksjoner blant annet: Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Vatnajökull, Jökulsárlón, Akureyri, Myvatn og mye mer. Vi anbefaler at man bruker minst 8 dager på rundreisen. Som oftest er den første og siste natten med overnatting i Reykjavik, slik at dere også får opplevd litt av hovedstaden. Vi ordner med all overnattingen, leiebil og et tilpasset reiseopplegg. Hvis dere ikke ønsker å kjøre bil selv kan vi ordne med privatbil/minibuss og evt. driverguide/guide. Vi kommer med forslag til aktiviteter på rundreisen.

 

     

 

 

Reykjavik og sørkysten av Island

Hvis man ønsker seg et litt roligere reiseopplegg kan en kombinasjon av Reykjavik og sørlandet være et fint alternativ. Det kan være en 5–8 dager tur hvorav en av overnattingene er i Reykjavik og resten i hytter på sørlandet av Island. 

 

Sørkysten har et fantastisk landskap og natur, og det finnes uendelig med attraksjoner og aktiviteter i nærheten av hyttene. Vi kommer med forslag til dagsturer bl.a. tur til Den Blå Lagune, Gullfss, Geysir, Thingvellir,  høylandet

Landmannalaugar, Vestmannaeyjar og isbrelagunen Breidármerkurlón.

 

Dere velger selv standarden på hyttenen, fra enkel standard til det mer lukseriøse. Hyttene er koselig innredet med alt som trengs og noen av de har tilgang til terrasse med hagemøbler, privat “heitur pottur” og gassgrill. Dere vil ha tilgang til leiebiler og vi vil komme med forslag til dagsturer fra hyttene..

 

     

 

Gavekort til jubilanten?

Hvis du har "alt" og ikke ønsker deg noe spesielt til bursdagen din, kan et reisegavekort være en flott gaveidé – Et bidrag til drømmereisen. Din Islandsreise tilbyr gavekort som kan benyttes til den helt spesielle reisen. Vi tilbyr reisegavekort på valgfritt beløp som kan benyttes som avbetaling på en reise du allerede har bestilt, eller en reise du bestemmer deg for etter bursdagen din.

 

 

Prisantydninger

Den endelige prisen er avhengig av flykapasitet i reiseperioden og om dere reiser i høy- eller lavsesong. Prisene under er «fra» priser og gjelder per voksen person i lavsesong. Kontakt oss angående priser for barn. Prisene er ment å være leiledende og kan avvike.

 • Weekend med enkel overnatting fra kr. 4.100.-
 • Weekend med luksuriøs overnatting fra kr. 7.500.- 
 • Weekend inkludert SuperJeep dagstur og snøscooterkjøring fra kr. 6.500.- 
 • Eksklusiv weekend inkludert eksklusive spabehandlinger fra kr. 15.000.-
 • Weekend inkludert dagstur til Grønland fra kr. 10.500.-
 • Weekend inkludert tre dagers tur til Grønland fra kr. 16.500.-
 • Weekend inkludert helikoptertur fra kr. 7.500.-
 • Rundreise med leiebil, 8 dager med enkel overnatting fra kr. 9.400.-
 • Rundreise med leiebil, 8 dager med mellomklasses overnatting fra kr. 12.000.-
 • Guidet rundreise, 8 dager med mellomklasses overnatting fra kr. 14.000.-
 • Leiebil og hytte med mellom klasses standard fra kr. 7.000.-
 • Leiebil og hytte med luksus klasses standard fra kr. 9.000.-

Vi kan i tillegg ordne med grottevandring, isbreklatring, dykking, snorkling, vandrerturer, hestridning, hvalsafari, atv-kjøring, snøscooterkjøring, sykkelturer, river rafting og grotteturer for å nevne noe. 

 

 

For å kunne gi dere et uforpliktende, men mest mulig konkret reiseforslag og pris ber vi om at dere vennligst opplyser følgende:

- ønsket utreisedato

- antall dager

- antall reisende

- alder på barn

- spesielle ønsker

- ca. budsjett per person

- ditt telefonnummer

 

Kontakt oss angående reise for jubilanten