Skip to Content

SELF DRIVE SUPER JEEP TUR

 

 

Self-Drive Super Jeep turer på Island

På disse Self Drive turene kjører dere spesialutstyrte Toyota Hilux 4x4 Super Jee, med 38'' dekk. Dere vil få en grundig opplæring før dere starter kjøringen. Deltakerne bytter på å kjøre og en erfaren og kunnskapsrik sjåfør tar passasjersetet for å bistå med kjøringen.

Hvis det er flere biler som kjører i lag, kjører de etter lederbilen. Underveis vil dere holde kontakten med de andre bilene over radio. Det er plass til tre deltakere i første bilen, og fire deltakere i biler som kjører bak.

Dere kan velge mellom flere kjøreruter, både halv- og heldagsturer, i tillegg til turer som går over flere dager. Uansett hva dere velger, vil kjøringen garantert by på store utfordringer og unike opplevelser!

 

 

      

Self-Drive turer til vulkanen Hengill

På denne turen skal dere kjøre til vulkanen og det geotermiske området Hengill som ligger ca 20 minutters kjøring fra Reykjavik.

Kjører dere i offroad spor på område kalt «Thúsundvatnaleid»  «The thousands lake route». Her må dere krysse en del elver hvor dere vil få bekreftet hva disse kjøretøyene er laget for…

 

Dere kjører videre mot et aktiv geotermisk område med damp, leire og varme kilder. De siste 20 minuttene er til fots. Her finnes en naturlig varm kilde hvor vannet holder ca 40 grader varme. For de som ønsker er det mulig å ta seg en dukkert i det varme vannet.

 

Etter en fin, opplevelsesrik og spennende dag kjører dere tilbake til Reykjavik

 

Pris fra kr. 12.595.- per person i delt double rom.

To personer som deler Super Jeep’en i tillegg til privat instruktør

Varighet ca 5 timer

 

        

Self-Drive tur til Landmannalaugar og Hekla

På denne dagsturen kjører dere Super Jeepene til en av Islands største naturperler; Landmannalaugar. På veien over høylandet skal dere også få oppleve den kjente og aktive vulkanen Hekla som blir kalt dronningen av alle islandske vulkaner. Dette blir en dag med store opplevelser!

 

Turen starter med kjøring gjennom Thjórsárdalur, hvor dere stopper ved den flotte fossen Hjálparfoss. Dere fortsetter gjennom månelignende lavalandskap til dere kommer til Ljótipollur som er et vulkansk krater som gjennom tiden er blitt fylt opp med vann og blitt til en liten innsjø.

 

På veien videre til Landmannalaugar skal dere få prøve hva Super jeepene er gode for… Nå blir det aktionfylt kjøring gjennom ulendt terreng og dere blir utfordret når dere skal krysse elver som både kan være brede og dype   .… men først må dere slyppe ut en del luft av dekkene.

 

I Landmannalaugar blir det pause hvor dere har anledning til å ta et avkoblende bad i en naturlig varm kilde, eller gå en tur i det vakre landskapet. På veien tilbake til Reykjavik skal dere få anledning å kommer nærmere den flotte vulkanen Hekla. Dere skal nå kjøre opp steilbratte fjellsider langs vulkanen til dere har nådd en høyde på ca 950 meter. Hvis været tillater vil dere fra toppen få en fantastisk utsikt over en av de vakreste naturperlene på Island; Landmannalaugar. 

 

På vinterstid er fjellene innhyllet i snøkapper og om natten strømmer nordlyset over dette fantastiske stedet. Det fine med å besøke høylandet om vinteren er at få mennesker besøker fjellene på denne tiden av året, så du har alt dette vakre helt for deg selv. På sommeren er Rhyolittfjellene gule, røde og grønne farger, ispedd kullsort flintsten og damp som strømmer opp fra varme kilder. Omkranset av fargerike fjell blir Landmannalaugar en opplevelse du sent vil glemme. 

 

Pris fra kr. 13.995.- per person i delt double rom.

To personer som deler Super Jeep’en i tillegg til privat instruktør

 

Varighet ca 11 timer

 

      

Self-Drive tur til Den Gyldne Sirkel

På denne dagsturen kjører dere Juper Jeepene til noen av landets største naturopplevelser; Den klassiske Gyldne sirkel. Dere vil også bli utfordret når dere kjører opp til Islands nest største isbree; Langjökull. 

 

Dere starter med å kjøre til det historiske stedet Thingvellir, videre til det geotermiske geysirområdet og til slutt til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. 

 

Etter lunsj blir det aktion… Dere skal kjøre opp på Islands nest største isbree; Langjökull. Dere starter med å ta ut noe av luften i dekkene for at Super Jeepene lettere skal komme seg over det ulente terrenget.

 

Adrenalinet vil garantert pumpe raskere i årene når dere kjører opp fjellveier til det indre av landet. Og dere vil nå også kommer enda nærmere den enestående Islandske naturen. 

 

Det blir mye moro å brøyte seg gjennom dyp snø og fått utforsket hva Super jeepene er laget for… Kjøringen på isbreen vil garantert by på store utfordringer og unike opplevelser! På en klar dag vil dere ha en fantastisk utsikt fra Langjökull.

Etter en vellykket og actionfylt dag kjører dere tilbake til Reykjavik.

 

Pris fra kr. 13.295.- per person i delt double rom.

To personer som deler Super Jeep’en i tillegg til privat instruktør

Varighet ca 9 timer

 

 

 

          

Self-Drive tur til Eyjafjallajökull og Thórsmörk

På denne dagsturen har dere muligheten å kjøre selv Super Jeeper til den verdensberømte og majestetiske vulkanen Eyjafjallajökull og videre til en af Islands største naturperler; nasjonalparken Thórsmörk. Denne turen vil gi dere unike opplevelser!

 

Dere starter med å kjøre mot sørkysten av Island. Når dere nærmer dere  Eyjafjallajökull er det på tide å forlate aspalten. Samtidig må noe av luften i dekkene ut, for at Super Jeepene lettere skal komme seg over ulent terreng som venter. Nå kripler det av spenning for å fortsette turen… 

 

Kjøringen går gjennom kupert landskap hvor dere skal følge grove offroadspor. Ikke usansynlig at hjertene slår fortere når dere skal krysse noen breelver som både kan være brede og dype. Det blir mer aktionkjøring i dalen Thórsmörk, som er oppkalt etter den nordiske guden Thor.

 

Dere kjører nå mot de svarte sandstrendene på sørkysten, hvor dere på den ene side har Atlanterhavet og på den andre siden vulkaner og isbreer. Her må lufttrykket i dekkene justeres for optimal kjøring på sandstranden. Nå skal dere virkelig få kjenne på hva kjøreglede handler om… når Super Jeep’en «danser» rundt i den myke sanden.

 

Etter en vellykket og actionfylt dag kjører dere tilbake til Reykjavik.

 

Denne turen kan både kjøres på sommer- og vinterstid. På sommeren er været bedre, dagene lengre og dere kan komme dere lengre inn i fjellene. Men det kan være at opplevelsen på vinterstid blir mer intens, når dere møter få mennesker i fjellene og føler at dere har alt det vakre for dere selv. På vinterstid kan dere også oppleve nordlyset.

 

Pris fra kr. 13.995.- per person i delt double rom.

To personer som deler Super Jeep’en i tillegg til privat instruktør

Varighet ca 9 timer