Skip to Content

SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND • 4 dager
Pris fra : kr. 10.750.-
Avganger: Torsdager
Varighet: 4 dager / 3 netter
Periode: Hele året
Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
Transfer Keflavik flyplass – Den Blå Lagune
Inngangsbillett til Den Blå Lagune
Transfer Den Blå Lagune – Reykjavik
3 hotellovernattinger
Frokost alle dager
Guidet Super-Jeep dagstur
1 time snøscooterkjøring
Lån av klær for snøscooterkjøring
Transfer Reykjavik – Keflavik flyplass
Ikke inkludert i prisen:
Valgfrie aktiviteter
Reiseforsikring

Dette er en perfekt weekendtur for de som ønsker å kombinere en storbyferie med spennende aktiviteter. Dere blir med på en actionfylt super-jeep safari, kjører snøscooter på Islands nest største isbre og dere får også anledning til å nyte et deilig bad i den kjente Blå Lagune.

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

DAG 1
SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND – Den Blå Lagune

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til Den Blå Lagune hvor dere kan nyte et enestående spabad. Dere kan hoppe ut i det knallblåe, rykende varme vannet selv om minusgradene biter dere i ansiktet – en helt unik opplevelse. I lagunen kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Etter en deilig opplevelse i Den Blå Lagune, kjører dere til Reykjavik og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å bli litt kjent med byen. Dere kan nyte livet på byens mange kaféer, ta et deilig bad i et av de populære utendørsbadene, utforske Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare vandre gatelangs i den urbane byen. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antallet gode spisesteder i Reykjavik er stort, og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen.

DAG 2
SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND – Aktiviteter

Denne dagen blir actionfylt! Dere skal være med på en spennende Super-Jeep tur som også inkluderer snøskooterkjøring. Disse firehjulsdrevne jeepene er spesialutstyrte for å kunne kjøre på ujevnt og vanskelig terreng, slik at dere vil komme tett inn på noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener. Turen går til den klassiske Gyldne sirkel, hvor dere vil få med dere noen av landets største naturopplevelser. Dere skal oppleve det historiske stedet Thingvellir, det geotermiske geysirområdet og Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Adrenalinet vil garantert pumpe i årene når dere nå kjører opp fjellveier til det indre av landet. Og dere vil nå også kommer enda nærmere den enestående Islandske naturen. Dere kjører til Langjökull, som er Islands nest største isbre, for en uforglemmelig snøscooterkjøring. Etter en vellykket og actionfylt dag kjører vi tilbake til Reykjavik. Turen varer i 9-10 timer.

DAG 3
SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND – Snøscooter

Denne dagen er til fri disposisjon. Hvis dere ønsker kan der bli med på noen av våre utvalgte turer og aktiviteter. Velg mellom bl.a. guidet byrundtur i Reykjavik, ridetur, atv kjøring, hvalsafari, dykking, sykling og mye mer.

DAG 4
SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND – Natur

Dere blir hentet på hotellet.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND – DIN ISLANDSREISE

 

 

« Turen var helt konge! Du skulle sett mine gutter når det kom en "skikkli tøtt" bil og hentet oss på hotellet. »

KARIANNE HAUGA M. FAMILIE – WEEKENDTUR SOMMEREN  2014

SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND – DIN ISLANDSREISE

 

 

« Takk for en fantastisk service! Alle var så fornøyde og enige om at "dette er ikke siste gang"!! »

SOLVEIG FREDRIKSEN – WEEKENDTUR VÅREN 2013

SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND – DIN ISLANDSREISE

 

 

« Vi hadde en fantastisk tur. Alt var tilrettelagt og utrolig flott. Veldig godt å ikke måtte tenke på noe, bare kose oss »

LENE ØSTERBØ HAGASETH – WEEKENDTUR HØST 2012

Priser:

 

Pris fra kr. 10.750.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg enkeltrom: Fra kr. 990.- for tre netter

Kontakt oss angående priser for barn.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på enkel overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Praktiske opplysninger:

 

Kjøring av snøscooter er kun tillatt for voksne og det må fremvises et gyldig førerkort. Prisen er basert på to personer i sammen scooter. Et tilleggsavgift vil tilkomme hvis det er kun en person per scooter. For å gjennomføre Super-Jeep utflukten må det være minst to passasjerer. Hvis turen må avlyses grunnet for få deltakere kan du endre reservasjonen til en annen dag, eller få full refusjon av kostnaden. Vi forbeholder oss retten til å endre reiseplanen i henhold til vær og kjøreforhold. Inkludert i prisen er lån av klær og utstyr som trengt for snøscooter kjøringen.