Skip to Content

WEEKEND MED SUPER JEEP • 4 dager
Pris fra : kr. 10.750.-
Avganger: Torsdager
Varighet: 4 dager / 3 netter
Periode: Hele året
Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
Transfer Keflavik flyplass – Den Blå Lagune
Inngangsbillett til Den Blå Lagune
Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
Transfer Den Blå Lagune – Reykjavik
3 hotellovernattinger
Frokost alle dager
Guidet Super-Jeep dagstur
1 time snøscooterkjøring
Lån av klær for snøscooterkjøring
Transfer Reykjavik – Keflavik flyplass
Ikke inkludert i prisen:
Valgfrie aktiviteter
Reiseforsikring

En weekend på Island med Super Jeep er perfekt for de som ønsker å kombinere storbyferie med spennende aktiviteter. Det blir en actionfylt Super Jeep tur inkludert snøscooterkjøring, og dere vil også få tid til å nyte et deilig bad i den eksotiske Blå Lagune. De som ønsker kan utforske Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv.

DAG 1
WEEKEND ISLAND SUPER JEEP – Varme kilder

Ved ankomst til Keflavik flyplass tar dere flybussen til Reykjavik. På vei til hovedstaden kjører dere innom den eksotiske Blå Lagune som ligger ca 15 minutters kjøring fra flyplassen. Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Etter et deilig bad blir dere kjørt videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antallet gode spisesteder i Reykjavik er stort, og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen. De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas hotteste og mest energiske nattelivsby.

DAG 2
WEEKEND ISLAND SUPER JEEP– Varme kilder

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere. Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis noen ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv kjøring, hestridning, spa og velvære, snorkling eller grottevandring kan vi skaffe det. På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske oppleverlser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Dere vil sikkert finne noe nytt og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

DAG 3
WEEKEND ISLAND SUPER JEEP – Varme kilder

Denne dagen blir actionfylt! Dere skal være med på en spennende Super-Jeep tur som også inkluderer snøskooterkjøring. Disse firehjulsdrevne jeepene er spesialutstyrte for å kunne kjøre på ujevnt og vanskelig terreng, slik at dere vil komme tett inn på noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener. Turen går til den klassiske Gyldne sirkel, hvor dere vil få med dere noen av landets største naturopplevelser. Dere skal oppleve det historiske stedet Thingvellir, det geotermiske geysirområdet og Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Adrenalinet vil garantert pumpe i årene når dere nå kjører opp fjellveier til det indre av landet. Og dere vil nå også kommer enda nærmere den enestående Islandske naturen. Dere kjører til Langjökull, som er Islands nest største isbre, for en uforglemmelig snøscooterkjøring. Etter en vellykket og actionfylt dag kjører vi tilbake til Reykjavik. Turen varer i 9-10 timer.

DAG 4
WEEKEND ISLAND SUPER JEEP – Varme kilder

Dere blir hentet på hotellet.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

WEEKEND ISLAND SUPER JEEP – Best

 

 

« Opplegget deres i fjor var så vellykket at vi har tenkt å gjøre omtrent det samme i år »

BRIT NYHEIM – WEEKENDTUR VÅREN  2013

WEEKEND ISLAND SUPER JEEP – Best

 

 

« Takk for en fantastisk service! Alle var så fornøyde og enige om at "dette er ikke siste gang"!! »

SOLVEIG FREDRIKSEN – WEEKENDTUR VÅREN 2013

WEEKEND ISLAND SUPER JEEP – Best

 

 

« Vi hadde en fantastisk tur. Alt var tilrettelagt og utrolig flott. Veldig godt å ikke måtte tenke på noe, bare kose oss »

LENE ØSTERBØ HAGASETH – WEEKENDTUR HØST 2012

Priser:

 

Pris fra kr. 10.750.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom i Comfortklasse og to fullt betalende voksne.
Tillegg enkeltrom: Fra kr. 990.- for tre netter.

Kontakt oss angående priser for barn.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på enkel overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereier).

Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon.
Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene.

Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg
som kunde eller oss som mottaker. 

Administrasjonsgebyr kr. 49.- per bestilling.

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

 

Overnatting:

 

På våre weekendturer tilbyr vi tre klasser på overnattingen; Comfort, Mellomklasses og Luksus overnatting.

Når vi organiserer turene våre, vil vi alltid booke den beste tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vårt mål er at dere skal oppleve turen både komfortabel og hyggelig.

På grunn av svært høy etterspørsel i løpet av sommeren og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet. Under slike omstendigheter vil vi forsøke å skaffe overnatting av lik standard. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

De fleste hotellene opererer med tre sesonger;
Lavsesong: November, desember, januar, og februar
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

På linken under ser dere eksempler på overnattingsmuligheter vi benytter oss av i Reykjavik. Vær oppmerksom på at de overnattingsmulighetene som vises kun er eksempler på type overnatting; Comfortklasse, Mellomklasse og Luksus klasse. 

 

Overnatting i Reykjavik

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

 

Praktiske opplysninger:

 

Kjøring av snøscooter er kun tillatt for voksne og det må fremvises et gyldig førerkort. Prisen er basert på to personer på sammen scooter. En tilleggsavgift vil tilkomme hvis det kun er en person per scooter. For å gjennomføre Super Jeep utflukten må det være minst to passasjerer. Hvis turen må avlyses grunnet for få deltakere kan du endre reservasjonen til en annen dag, eller få full refusjon av kostnaden. Vi forbeholder oss retten til å endre reiseplanen i henhold til vær og kjøreforhold. Inkludert i prisen er lån av klær og utstyr som trengt for snøscooter kjøringen.