Skip to Content

BILFERIE – DET BESTE AV SØR- OG VEST-ISLAND • 7 dager
Pris fra : kr. 9.525.-
Avganger: Alle dager
Varighet: 7 dager / 6 netter
Periode: April – Oktober
Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
6 hotellovernattinger med felles dusj/wc
Frokost alle dager
Leiebil etter eget valg 7 dager
Egenandelsforsikring-CDW
Fri kjørelengde
To sjåfører tillatt
Detaljert beskrivelse av reiseruten
Detaljert veikart av Island
Fri GPS
24 timers telefontjeneste ved nødtilfelle
Ikke inkludert i prisen:
Super CDW forsikring
Barnesete
Reiseforsikring

Med denne leiebilpakken på Island kan dere kombinere et besøk til den majestetiske isbreen Snæfellsjökull med klassiske attraksjoner som f.eks. Den Blå Lagune, de varme kildene i Geysirområdet, Gullfoss, nasjonalparken Thingvellir og isbrelagunen; Jökulsárlón. 

DAG 1 – ANKOMST – DEN BLÅ LAGUNE – REYKJAVIK
LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Den Blå Lagune

Etter ankomst til Keflavík lufthavn henter dere leiebilen og kjører til Reykjavík hvor der skal overnatte  den første natten. Avhengig av ankomsttid anbefaler vi at dere på veien til Reykjavik stopper i den verdensberømte Blå Lagune hvor dere kan nyte et herlig og uforglemmelig bad i det mineralrike varme vannet. I lagunen kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Etter en deilig badeopplevelse kjører dere videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antallet av gode spisesteder i Reykjavik er stort, og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen. Kjørelengde ca. 50 km. Overnatting: Reykjavik-området

DAG 2 – SNÆFELLSNES – BÚDIR – ARNASTAPI – BREIDAFJÖRDUR
LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Snæfellsnes

I dag skal dere utforske de naturlige underverkene på halvøya Snæfellsnes, kjent for den fantastiske nasjonalparken og den magiske og vakre isbreen Snæfellsjökull som rager opp over området. Vulkanen ble verdensberømt i Jules Vernes bok «Reisen til jordas indre», hvor inngangen til underverdenen befant seg i krateret til Snæfellsjökull. Området byr på et bredt spekter av naturfenomener; grotter, store kratere, og unike lavaformasjoner hvor det sies at det bor alver og troll… Kjør på nordsiden av halvøya og passer gjennom Stykkishólmur, en sjarmerende fiskerlandsby som ligger vakkert til med utsikt over fjorden Breiðafjörður. Fra Stykkishólmur har dere muligheten til en sightseeing blant de utallige øyene på Breiðafjörður, hvor dere vil få oppleve den unike naturen og fuglelivet på nært hold. Kjørelengde ca. 280 km. Overnatting: Snæfellsnes-området

DAG 3 – DEILDARTUNGUHVER – REYKHOLT – HRAUNFOSSAR – THINGVELLIR
LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Hraunfossar

I dag vil dere få oppleve et interessant område, rikt på kulturelle og historiske minner; Borgarfjördur. I Borgarfjörður bør dere besøke Deildartunguhver, Islands største varme kilde (når det gjelder vannmengde per sekund), Reykholt hvor middelalder forfatteren Snorre Sturlason levde de fantastiske fossene Hraunfossar der vannet flommer ut av lavaen og ned i elva nedenfor. Dere kjører nå videre over Uxahryggir til nasjonalparken Thingvellir som er på Unescos verdensarvliste og som blir ansett for å være et av verdens geologiske undre. Her stiftet islendingene Allting i år 930. Ta en spasertur gjennom det storslåtte juvet Allmannagjá. Hvis dere ønsker å bade kan dere kjøre innom det lille tettstedet Laugarvatn for en fantastisk badeopplevelse i Fontana Bad og Spa. Kjørelengde ca. 230 km. Overnatting: Laugarvatn- / Selfoss-området.

DAG 4 – GULLFOSS – GEYSIR – SELJALANDSFOSS – SKÓGARFOSS
LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Sørkysten Island

I dag skal dere besøke noen av de mest interessante og berømte severdighetene på Island. Kjør til det berømte geotermiske området ved Geysir. På Geysirområdet vil dere oppleve den aktive geysiren; Strokkur. Dere kjører videre til den majestetiske fossen Gullfoss som er kanskje den vakreste fossen i landet. Reisen går videre mot sørkysten hvor dere vil passere to spektakulære fosser: Skógarfoss og Seljalandsfoss. Det er mulig å gå bakom Seljalandsfoss, og på Skógar er det et folkemuseeum som viser hvordan folk på Island levde i gamle dager. Kjør ned til Reynisfjara, en svart sandstrand kjent for steinsøylene Reynisdrangar som stiger opp av havet like utenfor stranda, og for sine basaltsøyler. Dere passerer fuglefjellet Dyrhólaey som er det sørligste punktet på Island hvor man ofte kan se et stort antall lundefugl. Kjørelengde ca. 300 km. Overnatting: Vík- / Skógar-området.

DAG 5 – ELDHRAUN – KIRKJUBÆJARKLAUSTUR – SKAFTAFELL – SVARTIFOSS
LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Breidarmerkurlon

I dag kjører dere til Europas største isbre; Vatnajökull. Anbefaler at dere stopper ved den spektakulære isbrelagunen Jökulsárlón, der enorme isfjell i forskjellig former og størrelser løsner fra isbreen og driver mot havet utenfor. Her har dere mulighet for en kort båttur hvor dere seiler mellom disse flytende isfjellene. Neste stopp er nasjonalparken Skaftafell, en oase omgitt av isbreer og svarte sandsletter. Her er det fantastiske severdigheter og mange flotte vandremuligheter.Dere kjører videre over de enorme og bemerkelsesverdige sandslettene på Skeidarársandur, gjennom landsbyen Kirkjubæjarklaustur, det vakre vakre lavafeltet Eldhraun og de imponerende svarte sandslettene på Mýrdalssandur. Kjørelengde ca. 380 km. Overnatting: Vík- / Kirkjubæjarklaustur-området.

DAG 6 – REYKJAVIK – DEN BLÅ LAGUNE
LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Reykjavik

Kjør tilbake til Reykjavík via Selfoss og Hveragerði. Nå kan du enten bruke litt tid på å slappe av i Reykjavík eller kjøre til den berømte Blå Lagune på Reykjanes-halvøya for å nyte en avslappende svømmetur i det geotermiske vannet. Kjørelengde ca. 250 km. Overnatting: Reykjavík-området.

DAG 7 – AVREISE
LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Islandsk natur

Kjør tilbake til Keflavík flyplass for å avlevere leiebilen og ta flyet hjem. Det er mulig å book en ekstra natt i Reykjavík, Islands levende hovedstad!! Kjørelengde ca. 50 km.

LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Best på Islandsreiser

 

 

« Takk for fint opplegg av kjørerute med severdigheter og bra overnattinger. Vi hadde en fantastisk tur og skulle gjerne vært lenger. Kanskje det blir tur en annen sommer »

LAILA OG BJØRN DAHL – BILREISE SOMMEREN  2012

LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Best på Islandsreiser

 

 

« Dette har garantert vært den kjekkeste ferien vi har vært på, og vi har reist endel ;o] Vi har opplevd og sett så mye på Island. Vi hadde ikke lyst å reise hjem, ville se mer og mer!  »

MARGRETHE BIRK – BILREISE SOMMEREN  2011

LEIEBILPAKKER PÅ ISLAND – Best på Islandsreiser

 

 

« Turen var vellykket, og alt gikk som planlagt. Fine opplevelser som jeg vil så absolutt anbefale andre. Selv er jeg fristet til å gjenta turen »

KAY BIESENBAUM – BILREISE SOMMEREN  2013

Priser:

 

Pris fra kr. 9.525.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom og to fullt betalende voksne.
Tillegg for enkeltrom: Fra kr. 2.650.-

Kontakt oss angående priser for barn. 

Prisen gjelder for Lavsesong 01.04.–30.04 og 01.10.–30.10.
Skuldersesong er i perioden 01.05.–15.05. og 16.09.–30.09
Høysesong er i perioden 16.05.–15.09.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på enkel overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereier).

Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon.
Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene.

Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg
som kunde eller oss som mottaker. 

Administrasjonsgebyr kr. 49.- per bestilling.

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

Leiebil :

 

LEIEBIL ETTER EGET VALG

“Fra” prisen tar utgangspunkt i leiebilgruppe Z, Toyota Aygo, eller lignende. Mot et tillegg i prisen er det mulig å oppgradere leiebilen til en ennen gruppe. Se grupper og biltyper under.

 

Bilgruppe Z
Toyota Aygo eller lignende
3 dører • Manuelt gir • 4 personer • 1 koffert • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe A & Y
Toyota Yaris eller lignende
5 dører • Manuelt og automatgir • 5 personer • 2 kofferter • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe B
Toyota Auris eller lignende
5 dører • Manuelt og automatgir • 5 personer • 3 kofferter • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe T
Toyota Auris Station eller lignende
5 dører • Manuelt og automatgir • 5 personer • 4 koffert • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe C & N
Toyota Avensis Sedan eller lignende
5 dører • Manuelt og automatgir • 5 personer • 3 kofferter • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe E & P
Skoda Octavia Station eller lignende
5 dører • Manuelt og automatgir • 5 personer • 4 koffert • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe F
Toyota Rav4 eller lignende
5 dører • Manuelt og automatgir • 5 personer • 3 kofferter • Kan kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe I
Toyota Land Cruiser 4x4 eller lignende
5 dører • Manuelt gir • 5 personer • 5 koffert • Kan kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe H
Toyota Land Cruiser 4x4 eller lignende
5 dører • Manuelt gir • 7 personer • 2 kofferter • Kan kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe Q
Ford Transit eller lignende
5 dører • Manuelt gir • 9 personer • 5 kofferter • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilgruppe D
VW Caravella 4x4 eller lignende
5 dører • Manuelt gir • 9 personer • 9 kofferter • Kan ikke kjøre inn i høylandet

 

Bilen overtas ved ankomst på Keflavik flyplass og tilbakeleveres samme sted.
Det er ubegrenset kjørelengde og prisen inkluderer egenandelsforsikring CDW.

Eventuelle ekstra utgifter betales når bilen hentes:
Super CDW forsikring
Enveisgebyr
Barnesete

Din Islandsreise samarbeider med de beste og mest pålitelige bilutleiefirmaene på Island. Vi tilbyr leiebiler på de beste vilkår som finnes i markedet når det gjelder pris, sikkerhet og service. Dere kan være sikre på at bilene dere leier gjennom våre tjenester er i utmerket stand.

På grunn av stor etterspørsel av leiebiler over sommermånedene kan vi ikke altid garantere at den ønskete biltypen er tilgjengelig. Vi vil i så fall skaffe en tilsvarende bil i same gruppe.

Alder og førerkort
Minimumsalder for sjåfør ved leie av bil på Island er 20 år for bilgruppene Economy, Compact, Compact Wagon og Intermediate. For alle andre bilgrupper må sjåføren være minst 23 år. Sjåføren må ha hatt gyldig førerkort i minst ett år. For kjøretøy for 9 passasjerer eller mer, kreves førerkort I klasse D.

Ekstra sjåfør
Den personen som er navngitt i bestillingen må være hovedsjåfør. Vedkommende må være til stede når bilen overtas. Det er mulig å registrere en ekstra sjåfør mot et lite gebyr per dag.

Tilleggsgebyr
Når leiebilen hentes og leveres på Keflavik internasjonale flyplass legges det til et flyplassgebyr som er inkludert i alle våre priser. 25,5 % moms er også inkludert i alle våre priser. Våre priser inkluderer ikke bensin. Leiebilen har full tank med drivstoff ved overtagelse og tanken må fylles igjen før bilen returneres. Alle priser er basert på en leieperiode på 24 timer. Hvis en leie overstiger 24-timersperioden, må det betales for en ekstra dag.

Forsikring 
Tredjepartsforsikringen tilsvarer det beløp som til enhver tid er fastsatt i henhold til islandsk lov. Dette gjelder også for ansvarsbeløpet for den enkelte fører.Tredjepartsforsikring og personlig ulykkesforsikring er automatisk inkludert i leien. Selvrisikoforsikring (CDW) er inkludert i leien.

Kredittkort 
Et kredittkort på hovedsjåførens navn er nødvendig for å kunne leie bilen, selv om en voucher dekker kostnadene ved leie. Vi kan ta imot American Express, MasterCard og Visa. Kontanter godtas ikke.

Kredittkortet kan brukes for å betale eventuelle ekstra kostnader s.s. ekstra kjørte kilometer, ekstra forsikring, enveisavgift, barnesete, parkeringsbøter eller skader på bilen.

Overnatting:

 

Prisen som er oppgitt er basert på rom hvor dere deler dusj og wc med andre gjester / Budget overnatting.

Mot et tillegg i prisen er det mulig å bestille rom med privat dusj og wc / Comfort overnatting.

Når vi organiserer turene våre, vil vi alltid booke de beste tilgjengelige overnattingene for dere. Vårt mål er at dere skal oppleve turen både komfortabel og hyggelig. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller, bondegårder og gjestehus. Dere skal være sikre på å få en varm velkomst og et hyggelig opphold på alle de alternativene vi kan tilby.

På grunn av stor etterspørsel over sommermånedene og begrenset overnattingskapasitet i enkelte distrikter, kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet. Under slike omstendigheter vil vi skaffe overnattinger av lik standard i nærmeste tilgjengelige område. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. 

Etter at vi har mottatt deres bestilling vil vi begynne med å organisere overnattingen. Når vi har fått all overnattingen bekreftet vil dere få detaljerte opplysninger om overnattingsstedene som er blitt reservert for dere. Dette sendes ut sammen med andre reisedokumenter, senest 15 dager før avreise. Hvis dere ønsker opplysninger om overnattingen før, kan dere gjerne kontakte oss.

På linken under vil dere se eksempler på overnattingsmuligheter vi benytter oss av. Vær oppmerksom på at  overnattingen som vises er kun eksempler på type overnattinger. 

Overnatting på rundreisen

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

Praktiske opplysninger:

 

Bilferiepakkene er delt i tre sesonger. Se etter i hvilken sesong den reisen du ønsker foregår.

Lavsesong: 01.04.–30.04. og 01.10.–30.10.
Skuldersesong: 01.05.–15.05 og 16.09–30.09.
Høysesong: 16.05.–15.09.