Skip to Content

BILFERIE PÅ ISLAND

 

Bilferie på Island

Bilferie på Island gir en frihet og fleksibilitet, og er en fantastisk måte å oppleve Island på. I eget tempo kan dere nyte den spektakulære islandske naturen og på nært hold vil dere oppleve mange av landets største attraksjoner. Dere kan stoppe når det passer dere og ønsker dere å ta noen omveier er det bare å gjøre det. 

 

Vi ordner med alt det praktiske, booker fly, legger opp den beste reiseruten, bestiller overnatting og kommer med flotte reisetips. Med alt det praktiske på plass er det bare å nyte turen!

BILFERIE – GULLFOSS OG GEYSIR • 4 dager
Pris fra : kr. 6.695.-
LEIEBIL PÅ ISLAND – Reiser Island

På denne reisen til Island kjører dere med leiebil for å komme til noen av Islands største naturattraksjoner. Opplev en pulserende hovedstad, det historiske stedet Thingvellir, den vakre fossen Gullfoss, den kjente Geysir og den unike Blå Lagune.

BILFERIE – REYKJAVIK OG SØRKYSTEN • 5 dager
Pris fra : kr. 7.795.-
PAKKEREISER TIL ISLAND – Pakkereiser til Reykjavik

Dere kjører med leiebil til mange av Islands største attraksjoner bl.a. Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune, isbreen Sólheimajökull og den lille vulkanrammede øya, Vestmannaeyjar. En perfekt reise for de som ønsker å utforske Reykjavik og den sørlige delen av Island på kort tid.

BILFERIE – DET BESTE AV SØR- OG VEST-ISLAND • 7 dager
Pris fra : kr. 9.525.-
LEIEBILPAKKE PA ISLAND – DIN ISLANDSREISE

Med denne leiebilpakken på Island kan dere kombinere et besøk til den majestetiske isbreen Snæfellsjökull med klassiske attraksjoner som f.eks. Den Blå Lagune, de varme kildene i Geysirområdet, Gullfoss, nasjonalparken Thingvellir og isbrelagunen; Jökulsárlón. 

BILFERIE – ISLAND RUNDREISE • 8 dager
Pris fra : kr. 10.295.-
RUNDREISE PÅ ISLAND – DIN ISLANDSREISE

På denne pakketuren kjører dere med leiebil rundt hele Island. Med en frihet og i eget tempo vil dere få med dere mange av landets største attraksjoner bl.a. Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Vatnajökull, Jökulsárlón, Akureyri, Myvatn og mye mer. Vi ordner med overnatting og kommer med forslag til reiserute.

BILFERIE – KLASSISK RUNDREISE PÅ ISLAND • 10 dager
Pris fra : kr. 13.185.-
BILFERIE PÅ ISLAND – DIN ISLANDSREISE

Dette er den perfekte bilferien på Island. Dere kjører rundt Island hvor dere vil få med dere mange av landets største attraksjoner. Dere vil besøke Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Vatnajökull, Jökulsárlón, Akureyri, Myvatn og Skaftafell. I tillegg vil dere kjøre til naturperlen Snæfellsnes med blant annet den majestetiske isbreen Snæfellsjökull.

BILFERIE – RUNDREISE PÅ ISLAND MED FAMILIEN • 15 dager
Pris fra : kr. 16.480.-
FERIE PÅ ISLAND MED BARN – Bilferie

En fantastisk bilferie på Island hvor dere kjører rundt hele øya. Reiseruten er behagelig og dere vil få tid til masse familiekos. Island byr på uendelige muligheter for opplevelser og aktiviteter. Å dra på fisketur, båttur, bade i utendørsbassengene eller ri en islandshest er morsomme aktiviteter for alle i familien.

BILFERIE – HØYLANDET OG SØR- OG VEST ISLAND • 8 dager
Pris fra : kr. 16.520.-
BILPAKKER PÅ ISLAND – DIN ISLANDSREISE

På denne bilferien på Island får dere anledning til å besøke mange flotte naturattraksjoner. Dere vil oppleve den berømte vulkanen Eyjafjallajökull. Dere vil også få mulighet til en flott vandrertur og bading i varme kilder i høylandets naturperle; Landmannalaugar. I tillegg blir dere kjent med vest Island og den flotte islandske sørkysten.

BILFERIE – KOMPLETT RUNDREISE PÅ ISLAND • 14 dager
Pris fra : kr. 18.395.-
BILFERIE RUNDT ISLAND – DIN ISLANDSREISE

På denne komplette bilferien rundt Island kjører dere rundt hele landet inkludert vestfjordene. Dere vil få med dere mange av landets største attraksjoner som Snæfellsnes, Myvatn, Vatnajökull, Jökulsárlón, Skaftafell, Thingvellir, Gullfoss og Geysir. I tillegg vil dere komme til en av de meste fjernliggende delene av Island; de vakre vestfjordene.