Skip to Content

DEN BLÅ LAGUNE OG SPA PÅ ISLAND

 

Den Blå Lagune og Spa på Island

Den Blå Lagune er en av Islands største attraksjoner. Island blir ofte kalt Naturens Spa og det ikke uten grunn. Takket være den naturlige jordvarmen har islendingene ubegrenset tilgang til varmt vann, og kan bade i helsebringende kildevann sommer som vinter. Det finnes et stort antall utendørs bassenger over hele landet og de fleste har "heitur pottur". 

 

Å reise til Island for spaopplevelser er en god investering i kropp og sjel. Den Blå Lagune er en opplevelse for alle sanser og en opplevelse som er så ubeskrivelig behagelig. Skjem dere bort med en nydelig og avslappende massasje. Lukk øynene og la kroppen slappe av fra stresset og maset i hverdagen.

SPA I DEN BLÅ LAGUNE
Pris fra : kr. 6.125.-
SPA I DEN BLÅ LAGUNE

Spa i Den Blå Lagune gir en eksotisk og enestående opplevelse. I lagunen kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Prøv den kiselholdige hvite leiren som sies å være god for hudlidelser og ikke minst foryngende for huden. Bading i det helsebringende og mineralholdige vannet vil gi dere opplevelse av velvære utenom det vanlige.

SPA-WEEKEND PÅ ISLAND • 4 dager
Pris fra : kr. 6.595.-
SPA-WEEKEND PÅ ISLAND

Spa weekend på Island er perfekt for de som ønsker en helg med velvære for kropp og sjel, enten det er sammen med kjæreste, venner eller den nærmeste familien. På denne turen skal dere få oppleve Den Blå Lagune og spaopplevelser dere ikke får noen andre steder. Kjenn hvordan stresset siger ut av kroppen, og hvordan de stive musklene blir myke. Dette er en opplvevelse som ingen burde gå glipp av.

SPA OG GEYSIR PÅ SAMME DAG
Pris fra : kr. 7.695.-
SPA OG GEYSIR PÅ SAMME DAG

På denne spennende turen vil dere oppleve geotermisk spa og den verdenskjente Geysir på samme dag. Dere besøker noen av Islands største naturperler; det historiske stedet Thingvellir, den vakre fossen Gullfoss og den verdensberømte Geysir. Underveis besøker dere det moderne badeanlegget Fontana Bad og Spa, som er bygget over en naturlig varm kilde. Slapp av og nyt det å bade i det geotermiske vannet i skjønne omgivelser.

EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND • 4 dager
Pris fra : kr. 19.595.-
EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

Unn deg og din kjære et eksklusivt spa-opphold på Island. Dere skal besøke den eksotiske og verdenskjente Blå Lagune med sitt unike spa i storslagne omgivelser. Dere skal også besøke Laugar Spå for en eksklusiv kroppspleie. Dere skal selvfølgelig nyte luksusen ved å bo på et førsteklasses hotell i Reykjavik. Hvis du og din kjære er opptatt av gode og eksklusive opplevelser er dette den perfekte reisen for dere.