Skip to Content

IS-GROTTE OG GEYSIR PÅ SAMME DAG • 4 dager

AKTIVIT FERIE PÅ ISLAND
Virk/Óvirk: 
Virk
Menunumer: 
19
Forsida: 
off

Island har uberørt og enestående natur som gir mange muligheter for aktiviteter og opplevelser. Uansett om dere ønsker å være med på en arrangert tur eller velger å legge opp aktivitetene selv, er mulighetene uendelige.

Landet er derfor et perfekt reisemål for de som ønsker å være fysisk aktive i ferien. Enkleste form for aktivitet er vandring. Vandring er en fin måte å oppleve naturen på, det gjør godt for både kropp og sjel. Dere kan også bade i varme kilder, dra på fisketur, spille golf, ri islandshest, dra på hvalsafari, sykle, eller nyte et deilig spa. Hvis dere ønsker litt mer adrenalin i blodet, kan dere være med på rafting, snøscooterkjøring, dykking, isbrevandring eller super-jeep safari. Uansett hva du liker av aktiviteter, har Island noe å by på!

På turen Is-grotte og Geysir på samme dag vil dere oppleve de store kontrastene i den islandske naturen. Dere blir med på en mystisk tur dypt under isbreen Langjökull og dere vil også besøke det geotermiske geysirområdet med varme kilder som koker og syder langt under overflaten. Garantert en "En gang i livet" opplevelse når dere blir tatt med til en skjult skjønnhet under isbreen; en storslått menneskeskapt is-grotte.

ISGROTTETUR PÅ ISLAND
ISGROTTETUR PÅ ISLAND
Periode: 
Juni – August
Avganger: 
Torsdager
Varighet: 
4 dager / 3 netter
Reisepris: 
9650

På turen Is-grotte og Geysir på samme dag vil dere oppleve de store kontrastene i den islandske naturen. Dere blir med på en mystisk tur dypt under isbreen Langjökull og dere vil også besøke det geotermiske geysirområdet med varme kilder som koker og syder langt under overflaten. Garantert en "En gang i livet" opplevelse når dere blir tatt med til en skjult skjønnhet under isbreen; en storslått menneskeskapt is-grotte.

Bestill: 
Bestill
Kontakt us: 
Kontakt oss
Bestill: 
Bestill
Kontakt oss: 
Kontakt oss
DAG 1

Etter ankomst på Keflavík flyplass tar dere flybussen til Reykjavik. På vei til hovedstaden besøker dere den verdensberømte Blå Lagune. Ved ankomst vil dere møte en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp fra vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå! Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere ligge og flyte i timevis, i det mineralrike vannet som holder nærmere forti deilige varmegrader. I tillegg kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Etter et deilig bad blir dere kjørt videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antall gode spisesteder i Reykjavik er stort og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen! 

DAG 2

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere. Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis noen ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv kjøring, hestridning, spa og velvære, snorkling eller grottevandring kan vi skaffe det. På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske oppleverlser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Dere vil sikkert finne noe nytt og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

DAG 3

Gled dere! Denne dagen blir fullspekket med opplevelser. Etter frokost blir dere hentet på hotellet. Turen går til Langjökull, Islands nest største isbre. På veien dit besøker dere Europas største varme kilde; Deildartunguhver og den spektakulære fossen; Hraunfossar. Ved kanten av Langjökull skal dere over i en åttehjuls monstertruck som kjører dere opp på isbreen. Dere skal gjennom ulendt og kupert terreng. Mange blir overrasket over at det er mulig å komme seg over dette landskapet som ofte blir sammenlignet med landskapet på Mars. Den spennende og magiske turen dypt ned i isbreen vil føre dere til en annen verden, en verden av fantastisk vakker is med farger fra hvitt til gjennomsiktig krystallblått. Etter den flotte isgrotte opplevelsen fortsetter dere turen til noen av landets største naturopplevelser; det historiske stedet Thingvellir, den vakre og mest berømte fossen Gullfoss og den verdenskjente Geysir i geotermisk område med kokende leirpøler og dampende kilder. På veien tilbake til Reykjavik blir det stopp for å spise middag.

DAG 4

Dere blir hentet på hotellet.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

PRISER

 

Pris fra kr. 9.650.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg enkeltrom: Fra kr. 1.615.- for tre netter.

Kontakt oss angående priser for barn.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på enkel overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereier).

Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon.
Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene.

Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg
som kunde eller oss som mottaker. 

Administrasjonsgebyr kr. 49.- per bestilling.

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

 

OVERNATTING

 

På våre weekendturer tilbyr vi tre klasser på overnattingen; Comfort, Mellomklasses og Luksus overnatting.

Når vi organiserer turene våre, vil vi alltid booke den beste tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vårt mål er at dere skal oppleve turen både komfortabel og hyggelig.

På grunn av svært høy etterspørsel i løpet av sommeren og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet. Under slike omstendigheter vil vi forsøke å skaffe overnatting av lik standard. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

De fleste hotellene opererer med tre sesonger;
Lavsesong: November, desember, januar, og februar
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

På linken under ser dere eksempler på overnattingsmuligheter vi benytter oss av i Reykjavik. Vær oppmerksom på at de overnattingsmulighetene som vises kun er eksempler på type overnatting; Comfortklasse, Mellomklasse og Luksus klasse. 

 

Overnatting i Reykjavik

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

 

inklut
Prisen inkluderer: 
Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
Transfer Keflavik flyplass – Den Blå Lagune
Inngangsbillett til Den Blå Lagune
Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
Transfer Den Blå Lagune – Reykjavik
3 overnattinger i Reykjavík
Frokost alle dager
Guidet dagstur Is-grotte og Geysir samme dag
Transport med monstertruck på Langjökull
Adgang til isgrotten In to the glacier
Guidet tur i isgrotten In to the glacier
Engelsk språklig reiseleder
Transfer Reykjavik – Keflavik flyplass
Ikke inkludert i prisen: 
Måltider og drikke (hvis ikke oppgitt)
Valgfrie aktiviteter
Reiseforsikring
ISGROTTETUR PÅ ISLAND
ISGROTTETUR PÅ ISLAND
ISGROTTETUR PÅ ISLAND
ISGROTTETUR PÅ ISLAND