Skip to Content

BRYLLUPSREISE TIL ISLAND

 

Bryllupsreise til Island

Som nygift par ønsker man å oppleve noe spennende og romantisk sammen. Å dra på bryllupsreise er noe helt spesielt. Det er store forventninger til reisen og selvfølgelig ønsker man at alt skal bli så perfekt som mulig.

 

     

 

Hvis dere ønsker en annerledes og eksotisk bryllupsreise er Island det perfekte reisemålet. Den Islandske storslåtte og uberørte natur byr på store opplevelser og listen over hva dere kan oppleve er uendelig.

 

Kanskje dere ønsker å utforske Islands unike landskap, fantastiske vulkaner, varme kilder, mektige fossefall, enorme isbreer og imponerende lavafelt. Eller kanskje dere foretrekker en avslappende storbyferie med spa og velvære, shopping, gastranomiske matopplevelser, kunst, kultur og spennende natteliv.

 

Uansett hva dere drømmer om, så kan vi hjelpe til med å planlegge den helt spesielle bryllupsreisen. Kontakt oss og fortell oss om deres ønsker, behov og budsjett og vi vil skreddersy en minneverdig og romantiskt bryllupsreise.

 

 

Gavekort til bryllupsreisen?

Hvis dere ikke helt vet hva dere ønsker dere til bryllupet deres, kan et reisegavekort være en flott gaveidé – Et bidrag til drømmereisen. Din Islandsreise tilbyr gavekort som kan benyttes til den helt spesielle bryllupsreisen.

Vi tilbyr reisegavekort på valgfritt beløp som kan benyttes som avbetaling på en allerede bestilt reise, eller en reise dere evt. bestiller etter bryllupet.

 

 

Prisantydninger

Den endelige prisen er avhengig av flykapasitet i reiseperioden og om dere reiser i høy- eller lavsesong. Prisene under er «fra» priser og gjelder per person i lavsesong. Prisene er ment å være leiledende og kan avvike.

  • Weekend med enkel overnatting fra kr. 4.100.-
  • Weekend med luksuriøs overnatting fra kr. 7.500.- 
  • Weekend inkludert SuperJeep dagstur og snøscooterkjøring fra kr. 6.500.- 
  • Eksklusiv weekend inkludert eksklusive spabehandlinger fra kr. 15.000.-
  • Weekend inkludert dagstur til Grønland fra kr. 10.500.-
  • Weekend inkludert tre dagers tur til Grønland fra kr. 16.500.-
  • Weekend inkludert helikoptertur fra kr. 7.500.-
  • Rundreise med leiebil, 8 dager med enkel overnatting fra kr. 9.400.-
  • Rundreise med leiebil, 8 dager med mellomklasses overnatting fra kr. 12.000.-

 

Vi kan i tillegg ordne med grottevandring, isbreklatring, dykking, snorkling, vandrerturer, hestridning, hvalsafari, atv-kjøring, snøscooterkjøring, sykkelturer, river rafting og grotteturer for å nevne noe. 

 

For å kunne gi dere et uforpliktende, men mest mulig konkret reiseforslag og pris ber vi om at dere vennligst opplyser følgende:

- ønsket utreisedato

- antall dager

- spesielle ønsker

- ca. budsjett per person

- ditt telefonnummer

 

Kontakt oss angående bryllupsreise til Island

 

Bryllup på Island?

Vurderer dere bryllup på Island? Et bryllup på Island er annerledes og vil garantert være en unik opplevelse for både brudeparet og gjestene.

 

     

 

La oss hjelpe dere med å planlegge et eventyrbryllup i enestående omgivelser. Bryllupet kan være fra små personlige bryllup ute i naturen til stort og luksøriøst i bryllup i Islands største og majestetiske kirke; Hallgrimskirkja. Vi kan arrangere vielsen, festen, underholdningen, overnattingen, fotografen, frisyren, make-up’en, blomstene og bryllupskaken. 

Kontakt oss angående bryllup på Island