Skip to Content

DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE • 6 dager
Pris fra : kr. 10.995.-
Avganger: Alle torsdager
Varighet: 6 dager / 5 netter
Periode: April – Oktober
Prisen inkluderer:
Fly til Island t/r, inkl. flyskatter
Transfer Keflavík – Reykjavik t/r
5 overnattinger i Reykjavík
Frokost alle dager
Guidet tur til Den Blå Lagune
Entrè til Den Blå Lagune
Badehåndkle i Den Blå Lagune
Guidet dagstur til Den Gyldne Sirkel
Guidet dagstur til Saga Sirkelen
Entrè til Landnåmssenteret
Skandinavisk språklig reiseleder
Ikke inkludert i prisen:
Måltider og drikke (hvis ikke oppgitt)
Reiseforsikring

På turen "Guidede dagsturer fra Reykjavik" bor dere komfortabelt i Reykjavik og blir med på flere dagsutflukter til noen av landets største attraksjoner og naturperler. Med våre kunnskapsrike reiseledere vil dere bli kjent med landet, folket, kulturen og historien på en enkel og behagelig måte. På denne turen vil dere få oppleve bl.a. Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune, Islands sagaområder, og hovedstaden Reykjavik.

DAG 1 – ANKOMST – REYKJAVIK
DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE

Ankomst Keflavík flyplass. Transfer med flybussen til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen kan dere bruke for å bli litt kjent med Islands hovedstad. Nyt livet på byens mange kaféer, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen. Reykjavik er omringet av fjell og hav. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Hvis dere ønsker å være med på aktiviteter som hvalsafari, atv-kjøring eller hesteridning kan vi skaffe det. Og for de som ønsker seg mer spa og velvære kan vi bestille en deilig massasjebehandling. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Her finnes det mange førsteklasses restauranter med høyt nivå på gastronomiske opplevelser. På disse flotte spisestedene kan dere nyte delikate retter av ferske råvarer, både lokale spesialiteter og mat fra andre verdenshjørner. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

DAG 2 – GUIDING I REYKJAVIK – BLÅ LAGUNE
DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE - DEN BLÅ LAGUNE

Etter frokost blir dere hentet for å bli med på en guidet byrundtur i Reykjavik. En av våre kunnskapsrike reiseledere vil vise dere de viktigeste stedene i Reykjavik, både den historiske og moderne delen av byen. Dere vil besøke blant annet Hallgrimskirkja, Perlan og det nye konserthuset Harpan som ble ferdigstilt midt i finanskrisen. Etter lunsj går turen til den verdensberømte Blå Lagune hvor dere vil nyte et enestående spa-bad. Gled dere til besøket; Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Ved lagunen møter dere en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp av vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå! I Den Blå Lagune kan dere ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet som holder nærmere førti deilige varmegrader. Dere kan prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Og det blir garantert stemningsfullt når dere blir servert en velkomstdrink i lagunens bassengbar. Etter en deilig badeopplevelse blir dere kjørt tilbake til Reykjavik. På kvelden er det igjen muligheter for kulinariske opplevelser. I Reykjavik finnes det mange førsteklasses restauranter som byr på delikate og fantasifulle retter laget av ferske råvarer. Senere på kvelden er det anledning til å utforske hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

DAG 3 – GUIDET DAGSTUR TIL DEN GYLNE SIRKEL
DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE

Etter frokost blir dere hentet for å bli med en guidet dagstur til Den Gylne Sirkel; Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne turen vil dere sammen med vår kunnskapsrike guide oppleve noen av landets største naturopplevelser! Dere kjører først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Thingvellir er på Unescos verdensarvliste og blir ansett for å være et av verdens geologiske underverker. Her stiftet islendingene verdens første Allting i år 930. Dere spaserer gjennom det storslåtte juvet Almannagjá hvor dere kan se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentalplaten. Sprekken utvider seg for hvert år og den nærmest deler Island i to. Turen går videre til det berømte geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt. Neste stopp er ved den majestetiske fossen Gullfoss som er kanskje den vakreste fossen på Island. Etter en opplevelsesrik dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik.

DAG 4 – REYKJAVIK – DAG TIL EGEN DISPOSISJON
DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE - GEYSIR

Denne dagen er til fri disposisjon. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere. Opplev kontrastene i Reykjavik hvor gammel og ny kultur står side om side. Den sjarmerende gamlebyen består fortsatt i stor grad av gamle fargerike småhus, dekket med bølgeblikk. Dere vil også oppleve hypermoderne shoppingsenter og forretningsbygg bygget i glass og stål. Unn deg også et besøk i en av de mange hyggelige utendørs badeanleggene i Reykjavik. Ta deg en svømmetur, slapp av i ”heitur pottur” eller nyt en deilig badstue. Islendingene er hyppige gjester på badeanleggene og her er det en gylden mulighet å komme i kontakt med lokalbefolkningen, som blant annet kan gi dere gode tips om å være turist på Island, oppdatert langtidsværvarsel eller siste nytt i islandsk politikk. Kanskje noen ønsker å utforska Reykjaviks mangfoldige og flotte shoppingmuligheter. Spaser ned hoved handlegaten i Reykjavik Laugavegur, eller besøk Islands største shoppingsenter Kringlan. Uansett så vil dere oppleve et stort utvalg av lokale og internasjonale butikker.

DAG 5 – GUIDET DAGSTUR TIL SØR-ISLAND
DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE - HRAUNFOSSAR

Etter frokost blir dere hente for å være med på en guidet dagstur til den vakre sørkysten av Island. Underveis vil dere se mange interessante og berømte naturattraksjoner. Vi stopper ved de to vakre og spektakulære fossene Skógafoss og Seljalandsfoss. Det som er mest fascinerende med Seljalandsfoss er at det er mulig å oppleve fossen fra baksiden. Vannet renner utenfor en fjellklippe slik at det er mulig å gå på en sti bak fossen. Vi kjører til de naturlige vakre omgivelsene rundt Skogar. Her besøker vi Skogar Folkemuseum hvor vi vil få innsyn i livet på Island før i tiden. Videre besøker vi Reynisfjara hvor vi vil oppleve den unike svarte sandstranden og de spesielle basaltsøylene som står oppetter fjellsiden på Reynisfjall. Like utenfor stranden kan vi se høye og spisse steinformasjoner som stiger opp av havet ved Reynisdranga. Vi passerer Islands sørligste punkt; Dyrholaey, som er en 120 meter høy halvøy, kjent for sitt yrende fugleliv med blant annet lundefugl. Vi kjører også til det lille tettstedet Vik som er den sørligste landsbyen på Island. Etter en opplevelsesrik dag kjører dere tilbake til Reykjavik.

DAG 6 – AVREISE FRA KEFLAVIK FLYPLASS
DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE - GEYSIR

Dere blir hentet på hotellet ca tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE

 

 

« Vi brukte Din Islandsreise og de er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre. En utrolig service og hjelpsomhet gjorde turen til Island til det helt spesielle. Bruk Din Islandsreise, anbefales!  »

GUDMUND NILSEN – ISLANDRUNDREISE SEPTEMBER 2013

REISER FRA REYKJAVIK MED GUIDE

 

 

« Dette har garantert vært den kjekkeste ferien vi har hatt, og vi har reist endel.  »

MARGRETHE BIRK MED FAMILIE – ISLANDRUNDREISE JULI 2012

GUIDEDE DAGSTURER FRA REYKJAVIK

 

 

« Det er bare en ting å si om turen, den var en utrolig opplevelse!  »

INGRID OG ÅSMUND – ISLANDRUNDREISE SEPTEMBER 2013

UTFLUKTER FRA REYKJAVIK MED GUIDE

 

 

« Dette er den turen som sitter best igjen i hukommelsen vår. Alt klaffet; landet, været, folket og reiseopplegget.  Anbefales!  »

HELGA OG OLAV-KJELL SAGEN – ISLANDRUNDREISE JULI 2011

Priser:

 

Pris fra kr. 10.995.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom fra kr. 2.040.- for fem netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på enkel overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereier).

Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon.
Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene.

Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg
som kunde eller oss som mottaker. 

Administrasjonsgebyr kr. 49.- per bestilling.

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet