Skip to Content

REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE • 4 dager
Pris fra : kr. 6.995.-
Avganger: Torsdager
Varighet: 4 dager / 3 netter
Periode: Hele året
Prisen inkluderer:
Fly til Island t/r, inkl. flyskatter
Transfer Keflavik flyplass – Den Blå Lagune
Inngangsbillett til Den Blå Lagune
Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
Transfer Den Blå Lagune – Reykjavik
3 overnattinger i Reykjavík
Frokost alle dager
Guidet byrundtur i Reykjavik
Guidet dagstur til Den Gyldne Sirkel
Transfer Reykjavik – Keflavik flyplass
Ikke inkludert i prisen:
Måltider og drikke (hvis ikke oppgitt)
Reiseforsikring

Opplev Reykjavik og Den Gyldne Sirkel med kunnskapsrik guide. På denne weekendturen vil dere bli med  til noen av landets største naturperler. I tillegg til å oppleve noen av Islands største attraksjoner bl.a. Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune, Islands sagaområder, og ikke minst hovedstaden Reykjavik, vil dere gjennom guiden vår bli kjent med landet, folket, kulturen og historien på en enkel og behagelig måte.

DAG 1 – ANKOMST OG DEN BLÅ LAGUNE
REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE - DEN BLÅ LAGUNE

Etter ankomst på Keflavík flyplass tar dere flybussen til Reykjavik. På vei til hovedstaden besøker dere den verdensberømte Blå Lagune. Ved ankomst vil dere møte en stor tyrkiskblå dampende innsjø, med hvit strandkant, sorte klipper og svoveldamp som stiger opp fra vannet fra alle kanter. Og svovellukten er ikke til å unngå! Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere ligge og flyte i timevis, i det mineralrike vannet som holder nærmere forti deilige varmegrader. I tillegg kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Etter et deilig bad blir dere kjørt videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antall gode spisesteder i Reykjavik er stort og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen! 

DAG 2 – GUIDET BYRUNDTUR I REYKJAVIK
REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE - GEYSIR

Første delen av dagen er til fri disposisjonog det er opplagt å bruke tiden for å bli kjent med byen. Nyt livet på byens mange kaféer, ta et deilig bad i et av de populære utendørsbadene, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller kanskje dere bare ønsker å vandre gatelangs i den urbane byen. Etter lunsj blir dere hentet på hotellet for å være med på den guidet byrundtur i Reykjavik. En av våre kunnskapsrike reiseledere vil vise dere de viktigeste stedene i Reykjavik, både de historiske og moderne delene av byen. Dere vil oppleve kontrasten fra den eldste delen av byen med sine lave trehus kledd med fargerike bølgeblikk og avslappende atmosfære, og den moderne delen med hypermoderne forretningsbygg i stål og glass. På byrundturen besøker der blant annet Hallgrimskirkja som er Reykjavik fremste landemerke, restauranten Perlan som er bygget på byens varmtvannsberedere og er Reykjaviks mest særpregete bygning, og det nye konserthuset Harpan som ble ferdigstilt midt i finanskrisen.

DAG 3 – DAGSTUR TIL DEN GYLDNE SIRKEL
REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE - GEYSIR

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for å bli med en dagstur til Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne turen vil dere få med dere noen av landets største naturopplevelser! Dere kjører først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Her stiftet islendingene Allting i året 930, verdens eldste parlament. Dere vil spasere gjennom det storslåtte juvet, Almannagjá. Dere kjører videre til det geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt. Turen går videre til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Dere kjører nå tilbake til Reykjavik.

DAG 4 – AVREISE FRA KEFLAVIK FLYPLASS
REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE

Dere blir hentet på hotellet ca tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE

 

 

« Vi brukte Din Islandsreise og de er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre. En utrolig service og hjelpsomhet gjorde turen til Island til det helt spesielle. Bruk Din Islandsreise, anbefales!  »

GUDMUND NILSEN – ISLANDRUNDREISE SEPTEMBER 2013

REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE

 

 

« Dette har garantert vært den kjekkeste ferien vi har hatt, og vi har reist endel.  »

MARGRETHE BIRK MED FAMILIE – ISLANDRUNDREISE JULI 2012

REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE

 

 

« Det er bare en ting å si om turen, den var en utrolig opplevelse!  »

INGRID OG ÅSMUND – ISLANDRUNDREISE SEPTEMBER 2013

REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE

 

 

« Dette er den turen som sitter best igjen i hukommelsen vår. Alt klaffet; landet, været, folket og reiseopplegget.  Anbefales!  »

HELGA OG OLAV-KJELL SAGEN – ISLANDRUNDREISE JULI 2011

Priser:

 

Pris fra kr. 6.995.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom kr. 1.320.- for tre netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på enkel overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereier).

Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon.
Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene.

Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg
som kunde eller oss som mottaker. 

Administrasjonsgebyr kr. 49.- per bestilling.

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

Overnatting:

 

På våre weekendturer tilbyr vi tre klasser på overnattingen; Comfort, Mellomklasses og Luksus overnatting.

Når vi organiserer turene våre, vil vi alltid booke den beste tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vårt mål er at dere skal oppleve turen både komfortabel og hyggelig.

På grunn av svært høy etterspørsel i løpet av sommeren og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet. Under slike omstendigheter vil vi forsøke å skaffe overnatting av lik standard. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

De fleste hotellene opererer med tre sesonger.

Lavsesong: November, desember, januar, og februar

Skuldersesong: Mars, april og oktober

Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

På linken under ser dere eksempler på overnattingsmuligheter vi benytter oss av i Reykjavik. Vær oppmerksom på at de overnattingsmulighetene som vises kun er eksempler på type overnatting; Comfortklasse, Mellomklasse og Luksus klasse. 

 

Overnatting i Reykjavik

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet