Skip to Content

SPABEHANDLINGER PÅ ISLAND

 

Spabehandlinger på Island

Unn deg og din kjære en fortjent spabehandling. Lukk øynene og la kroppen slappe av fra alt stresset og maset i hverdagen. Laugar Spa som er nordens største spa, har et rikelig utvalg av behandlinger og eksklusiv kroppspleie. Velg den behandlinger som passer best for dere. Og det anbefales å bruke god tid på spasenteret for å oppleve alle de fasilitetene senteret byr på.

 

På Laugar Spa er et elegant og førsteklasses spaanlegg med høyt kvalifiserte behandlere. Stedet er inspirert av den islandske naturen, hvor samspillet mellom vann, lyder, kunst og design har en stor betydning. Laugar Spa er en drøm å oppleve med sin rolige og avslappende atmosfære. Sett dere ned foran peisen og nyt et lite måltid eller et glass vin i disse fantastiske omgivelsene.

 

På Laugar Spa finnes det seks badstuer hvor hver av dem vil gir en spesiell opplevelse i form av unike aromaer, beroligende lyder og flott lyssetting. Videre kan dere slappe av i det flotte boblebadet bygget av granitt, stå under en 6 meters bred foss eller vekselsvis sette dere ned i stamper med iskalt og glovarmt vann, både innen- og utendørs.

 

 

 

     

 

Avspennings Massasje – 60 eller 90 minutter

Dette er en dyp og avslappende behandling hvor kroppen er massert med utvalgte eksklusive oljer. Dette er en spesielt behagelig og avslappende massasje, som beroliger kropp og sjel i den travle hverdagen. 

 

 

     

 

Par Massasje – 60 minutter

Dette er en dyp og avslappende kroppsmassasje som du kan nyte sammen med en du er glad i. Massasjen foregår i koselige omgivelser hvor paret kan slappe av i hverandres nærver. Massasjen stimulerer blodsirkulasjonen, hjelper kroppen å slappe av og få økt energi. Forfriskning kan bestilles før og etter behandlingen.

 

 

     

 

Laugar Spa Epson Salt Massasje – 60 minutter

Dere får en kroppsmassasje med en blanding av Epsom salt og essensielle oljer. Epsom salt er rikt på magnesium og det har over 300 enzymer som har betydnign for kroppen. Massasjen gir økt blodsirkulasjon og stimulerer lymfesystemet. Denne behandlingen gir økt energi og er spesielt bra for ledd- og revmatiske smerter. Det er få ting som kan måles opp mot Epsom salt massasje. 

 

 

     

 

Laugar Spa Sjokolade Massasje – 60 minutter

En søt og deilig kroppsmassasje uten en eneste ekstra kalorie! Denne behandlingen er helt fantastisk og er spesilt laget for besøkende til Laugar Spa. I behandlingen benyttes 100% ren sjokolade sammen med utvalgte oljer. Sjokoladen er svært rik på antioksidanter og spesielt bra for huden og blodsirkulasjonen.  du har "al.

 

 

     

 

Laugar Spa Epson Saltskrubb og Massasje – 75 minutter

Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere. 

 

 

     

 

Sports Massasje – 90 minutter

Sportsmassasje er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Denne teknikken er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje. Bra for de som har smerter i ryggen, skuldre eller muskelbetennelse.

 

 

     

 

Hot Stone Massasje – 90 minutter

Denne behandlingen stammer fra indianerne. Steinene er betraktet som en gave fra moder jord og ble brukt til fysisk og åndelig helbredelse. Massasjen sies å være en av de mest behagelige massasjeformen. Det benyttes vulkanske stener, som varmes opp og plasseres på punkter på kroppen eller benyttes til å massere med. Behandlingen skal virke godt mot muskelbetennelse, leddgikt og stivhet i kroppen.

 

 

 

     

 

Holistisk Massasje – 90 minutter

Dette er en massasje hvor fokuset er å skape en effekt på kroppen som en helhet. I tillegg til den fysiske massasjen skal behandlingen også roe ånden og sinnet ditt. Det starter med en Epsom Salt Skrubb som renser huden, øker blodsirkulasjonen og gir en mykere hud med en gang. Etter en deilig dusj blir kroppen, ansiktet og hodet massert med varme hender og steiner. Denne helhetlige behandlingen bringer både kropp og sinn i god balanse.

 

 

     

 

Tyrkisk Bad – 90 minutter

Dette er en avslappende kroppsmassasje hvor hele kroppen blir behandlet med velduftende naturlige oljer og såper. Denne behandlingen har positive effekter på blodsirkulasjonen, lymfesystemet og bindevever. Den skal også virke godt mot muskelbetennelse, leddgikt og stivhet i kroppen. Etter behandlingen går dere servert et lite måltid og et glass vin eller djus. 

 

 

     

 

Refleksologi Sonemassasje – 50 minutter

Dette er en gammel kinenisk massasje som har blitt brukt i over 3000 år. Massasjen går dypt for å helbrede skade. Føtter, hender og hode blir massert for å gjenopprette balansert erergiflyt, og for å avspenne kroppen ved å trykke på punkter som har referanse til andre kroppsdeler.

 

     

Kontakt oss angående spabehandling